U originalu postavio/la pesma Takav je taj patak.... ....флегма вага....најтраженија у Србији /уживо/
U originalu postavio/la plantaže Шта чинити када уловиш вампира? Pa ništa posebno brzo umakne...izveštio se
U originalu postavio/la dzoker Pa ništa posebno brzo umakne...izveštio se Ne stigne covek ni glogov kolac da uzme...
U originalu postavio/la plantaže ....флегма вага....најтраженија у Србији /уживо/ Uuuu...ima da se uobrazi kada vidi ovo...
U originalu postavio/la dzoker Uuuu...ima da se uobrazi kada vidi ovo... ....ili dase naljuti kad vidi moj post....
U originalu postavio/la pesma ....ili dase naljuti kad vidi moj post.... ma jok...patak je
U originalu postavio/la dzoker ma jok...patak je ....ma da..svakako
U originalu postavio/la pesma ....ma da..svakako samo nemoj mnogo da ga provociraš znaš kako patke znaju da se nakostreše
Plantaže,medo gde ste?
расположени за сладолед?
U originalu postavio/la dzoker Plantaže,medo gde ste? ође сам
U originalu postavio/la dzoker samo nemoj mnogo da ga provociraš znaš kako patke znaju da se nakostreše .....ma...ne...patkovi su
U originalu postavio/la plantaže расположени за сладолед? Uh Plantaže ti si bogami rešila da me nagojiš ali nek' ide život ja ću ono sa bananom
U originalu postavio/la plantaže расположени за сладолед? normalno...
U originalu postavio/la dzoker Uh Plantaže ti si bogami rešila da me nagojiš ali nek' ide život ja ću ono sa bananom Немој слаткише, ево мотивације са Belgrade Beer Fest
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas