U originalu postavio/la plantaže Немој слаткише, ево мотивације са Belgrade Beer Fest E ovo je već bolje
или ово.....
U originalu postavio/la plantaže или ово..... Uh ovo je pravo ‚‚ludilo mozga‚‚ žao mi je što nisam bila
нема меде, иначе, једну би му Марко препустио, другу је апио
U originalu postavio/la plantaže нема меде, иначе, једну би му Марко препустио, другу је апио Kladim se na plavušu (da je apio)
U originalu postavio/la plantaže нема меде, иначе, једну би му Марко препустио, другу је апио Hmmm...sta je za mene...levo ili...mislim tu sam...cistim tavan...
Poslednji put uređena nedy1067 : 22-08-2009 u 13:51
U originalu postavio/la dzoker Kladim se na plavušu (da je apio) Звончице, немој се кладити....
U originalu postavio/la nedy1067 Hmmm...sta je za mene...levo ili...mislim tu sam...cistim tavam... ....плаво.....
U originalu postavio/la nedy1067 hmmm...sta je za mene...levo ili...mislim tu sam...cistim tavam... Вау.....можда још нешто нађеш
U originalu postavio/la plantaže Звончице, немој се кладити.... Pih...loša procena...povlačim opkladu...
U originalu postavio/la dzoker Pih...loša procena...povlačim opkladu... ...важно да се Марко није повукао
U originalu postavio/la nedy1067 Hmmm...sta je za mene...levo ili...mislim tu sam...cistim tavan... Eee...ja sam bila vredna...ja sam moj očistila sinoć...a kako stvari stoje moraću uskoro opet
U originalu postavio/la plantaže ...важно да се Марко није повукао
Поздрављам вас, омладино, живот баку чека
U originalu postavio/la plantaže Поздрављам вас, омладино, живот баку чека
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata