U originalu postavio/la dzoker Na sitne provokacije ne odgovaram... ..,a na krupne,pa krupnoje,pa...
U originalu postavio/la pesma ..,a na krupne,pa krupnoje,pa... Samo izvoli....
U originalu postavio/la dzoker Samo izvoli.... ma jok...lepo sam rucala...i tesko punog stomka da provociram. Doduse i nije to moj fah...vise se volim saliti..
..posto prekidas komunikaciju...odoh malo prileci...
U originalu postavio/la pesma ma jok...lepo sam rucala...i tesko punog stomka da provociram. Doduse i nije to moj fah...vise se volim saliti.. O.K. ovog puta si se izvukla
U originalu postavio/la pesma ..posto prekidas komunikaciju...odoh malo prileci... ma tu sam ja...nema leganja kako to da ne gledaš Đokovića?
U originalu postavio/la dzoker ma tu sam ja...nema leganja kako to da ne gledaš Đokovića? EEEEEEEeej zeno,pa ja sam to gledala u direktnom prenosu do sitnih sati jutros
U originalu postavio/la pesma EEEEEEEeej zeno,pa ja sam to gledala u direktnom prenosu do sitnih sati jutros Da u pravu si i ja sam sada videla da je repriza u pitanju.Spremam ručak i kucam sa vama pa nisam primetila odmah.
Ima li koga? svi su se ućutali...evo biću dobra!
U originalu postavio/la pesma Ako bih sve vreme bila s vama,kako bi ste uzivali i oci odmarali na slikama mog dvorista.....da bi sve izgledalo bas tako oko toga treba i raditi Pa gde su te slike tvog dvorista Trazila sam ali nisam nasla, htela bih i ja da vidim Pozdrav
U originalu postavio/la JO Pa gde su te slike tvog dvorista Trazila sam ali nisam nasla, htela bih i ja da vidim Pozdrav Pozdrav JO. Ima par slika u temi:RAZGLEDNICE S LETOVANJA
Poslednji put uređena pesma : 23-08-2009 u 16:21
U originalu postavio/la dzoker Ima li koga? svi su se ućutali...evo biću dobra! uhu...tuj sam bre zar me ne vidis,malo sam dermnula
U originalu postavio/la pesma Pozdrav JO. Ima par slika u temi:RAZGLEDNICE S LEOVANJA huh, a ja ih trazim po kafani Pogledacu!
U originalu postavio/la JO huh, a ja ih trazim po kafani Pogledacu! Ma ne,ne mesam kucu i kafanu
U originalu postavio/la pesma uhu...tuj sam bre zar me ne vidis,malo sam dermnula Aaa.... ma ja sam na dva fronta, vidim da si tu, ali čini mi se da malopre nisi bila tu
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas Protivpozarna vrata