U originalu postavio/la dzoker Ja sam večeras retko dobre volje! Tako da se nadam da mi niko neće zameriti na mojim budalaštinama! ...ma sve je uredu...dok drzimo komunikaciju, na ovako visoko-intelektualnom nivou...
U originalu postavio/la Mare ...ma sve je uredu...dok drzimo komunikaciju, na ovako visoko-intelektualnom nivou...
U originalu postavio/la plantaže може помоћ дегустатора ...vidim da ce morati Dzoker da da ispravan odgovor...dakle...gdjice Dzoker, gde ima najvise vitamina B...
U originalu postavio/la Mare ...ne, probajte ponovo... U Mirandi!
U originalu postavio/la dzoker U Mirandi! A?......u cemu?
...а помоћ публике? Да се неко пријави?
U originalu postavio/la Mare ...vidim da ce morati Dzoker da da ispravan odgovor...dakle...gdjice Dzoker, gde ima najvise vitamina B... Pa PIVO! Može jedan aplauz?
U originalu postavio/la dzoker U Mirandi! jel to neka latinoamericka serija...
U originalu postavio/la Mare A?......u cemu? E sad kao ne znaš šta je Miranda!?
U originalu postavio/la dzoker Pa PIVO! Može jedan aplauz? ...pa sestro Dzokerko, kako tebe onda bolu zivci, to mene interesuje...
U originalu postavio/la Mare jel to neka latinoamericka serija... E tvoj nos latinoamerički..to je gazirani sok!
U originalu postavio/la dzoker E tvoj nos latinoamerički..to je gazirani sok!
U originalu postavio/la Mare ...pa sestro Dzokerko, kako tebe onda bolu zivci, to mene interesuje... Zbog nedovoljno unešenog pivceta!
U originalu postavio/la Mare ...pa sestro Dzokerko, kako tebe onda bolu zivci, to mene interesuje...
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas