U originalu postavio/la dzoker ma da samo se vi ‚‚ložite‚‚....pozdrav
U originalu postavio/la JO P E S M A ajjj sad si podpalila nije JO kriva ... casna rec !!!! ...tebi je bas hladno...evo spasa...nemoj vise zapalicemo naselje..
U originalu postavio/la JO Nego, gde je recept za mantije? Sta je to? Slatko ili slano? Mantije su slana poslastica...ummm...jedna vrsta pite..uz jogurt ili kiselo mleko...otkida
U originalu postavio/la pesma ...tebi je bas hladno...evo spasa...nemoj vise zapalicemo naselje.. Gde ste ljudi za zastitu zivotinja ... mislim da se Pesmica samo salila!
U originalu postavio/la pesma Mantije su slana poslastica...ummm...jedna vrsta pite..uz jogurt ili kiselo mleko...otkida A kako se ta pita pravi ... pa jos kockata?
U originalu postavio/la JO Gde ste ljudi za zastitu zivotinja ... mislim da se Pesmica samo salila! obozavam krzno
U originalu postavio/la JO A kako se ta pita pravi ... pa jos kockata? ...jednom cu ti dati recept...a mozes ga skinuti sa neta.
U originalu postavio/la pesma ...jednom cu ti dati recept...a mozes ga skinuti sa neta. Pogledacu ... hvala, nemoras se truditi.
U originalu postavio/la pesma obozavam krzno Vaooo cija krzna najvise volis?
U originalu postavio/la JO Pogledacu ... hvala, nemoras se truditi. ....naravno. Pzdravljam te JO vreme je za pocinak. Laku ti noc zelim
Subota uvece! Iskrice, naravno neeeeeemmmmaaaaa! Tamo gde je, tamo je sigurno lepse
U originalu postavio/la JO Vaooo cija krzna najvise volis? ..eh sad...nezna,mekana,topla......
U originalu postavio/la JO Subota uvece! Iskrice, naravno neeeeeemmmmaaaaa! Tamo gde je, tamo je sigurno lepse ..da su mi njene godine...i ja bih bila negde tamo...
U originalu postavio/la pesma ....naravno. Pzdravljam te JO vreme je za pocinak. Laku ti noc zelim Nadam se da se ne pokrivas nekim krznom Laku noc Cruella, zele ti 101 dalmatinca
Dobar dan vam zelim
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas