Auu, ima svi da stanu sa pisanjem, pijenjem i čašćavanjem na 665. strani.
Ko zna šta čeka onoga ko uleti prvu na tu stranu.
Niste valjda sujeverni?
![]()
Auu, ima svi da stanu sa pisanjem, pijenjem i čašćavanjem na 665. strani.
Ko zna šta čeka onoga ko uleti prvu na tu stranu.
Niste valjda sujeverni?
![]()
Ili jesi, ili nisi, LAV
Halloooo ... jel ima koga ......
...
![]()
Poverovala sam, pre nego sto odem u krpe, da cu moci jos malo popricati ... ali ... hmm... dosadan klub ste mi vi
![]()
Добро, онда причица....
Jedan dečak je želеo sresti Boga. Znao je da treba dugo putovati do mesta gde on živi, pa je zato spremio svoj prtljag sа omiljenim kolačićima i pakovanjem od šest flaša voćnog soka, te krenuo u svoju pustolovinu. Nakon nekog vremena, susreo je jednog starca. Sedeo je u parku i mirno hranio nekoliko golubova. Dečak je seo blizu njega i otvorio svoj prtljag. Upravo se hteo osvežiti voćnim sokom, kad opazi da starac izgleda gladan, pa mu ponudi jedan kolačić. Starac ga je zahvalno primio i nasmešio se dečaku. Njegov je osmeh bio tako prijateljski da je dečak poželeo ponovno ga videti, pa mu je sada ponudio bočicu voćnog soka.
Starac mu se ponovno nasmešio. Dečak je bio izvan sebe. Sedeli su čitavo popodne jedući i smejući se, bez da su izgovorili jednu jedinu riječ. U međuvremenu se smračilo, dečak je osetio umor i ustao je da pođe, ali tek što je napravio nekoliko koraka okrenuo se, potrčao nazad do starca i snažno ga zagrlio. Starac mu je poklonio najveći osmeh do sada. Kada je dečak ubrzo otvorio vrata svoje kuće, majka je bila iznenađena radošću na njegovom licu. Upitala ga je: “Šta je to što si danas učinio da te je tako obradovalo?” Odgovorio je: “Ručao sam s Bogom”. No, pre nego što je njegova majka uspela odgovoriti, dodao je: “Znaš šta! Bog ima najlepši osmeh koji sam ikada vidio”.
U međuvremenu starac, takođe prožet radošću, vratio se kući. Njegov je sin bio začuđen odsjajem mira na njegovom licu i upitao ga je: “Tata, šta je to što si danas učinio da te je tako obradovalo?” Odgovorio je: “Jeo sam kolačiće u parku s Bogom”. Za svaki slučaj, pre nego što je njegov sin odgovorio, dodao je: “Znaš šta! Puno je mlađi nego što sam mislio.”
Prečesto potcenjujemo snagu dodira, osmeha, ljubazne reči, uha koje nas sluša, iskrene pohvale ili najmanji čin pažnje, a svi oni imaju snagu pokloniti nam život. Ljudi ulaze u naš život sasvim slučajno i u bilo kojem trenutku u životu. Sve ih jednako primi!
Opet jedna poucna pricica
![]()
Sta ima novog iz kafane? Sve po starom ...
![]()
Kvaaak patkice, od danas moras vise puta da navracas u kafance!
![]()
Obecavam ti jedno iznenadjenje![]()
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas
Protivpozarna vrata