Pozdrav Pesmice!
... moram u moj "Rosengarten"![]()
Добро јутро и још лепши дан свима![]()
Ili jesi, ili nisi, LAV
... ahh, Plantaze, setila sam se... pa u celoj Srbiji su sada slave ... sigurno si imala slavu
... Pa onda srecna ti slava bila Plantaze
!
...to sa slavama ja nikad nisam razumela i zasto ima svako svoju slavu i odakle slave poticu ... znam da su moji Somborci drzali Sv. Nikolu, zanci i moja je to slava ali zasto bas ta a ne druga, pojma nemam ... hm ... zar nismo vec imali temu o tim svim slavama? ... moracu pregledati ali sada nemam vremena ...
... sad znam sta su инћуни! Sardine!Ajjj ... kakav pipav posao i sva ta sitna giljava creva dok se ne ociste
... a ima ih u konzervi odlicnih u ulju ili u prirodnom saftu sa travcicama i td ... Ponekad otvorim konzervu i obarim krompire = dobra kombinacija i uz to punu ciniju zelene salate a na moru ih je moj rodjak spremao - meditirao nad njima ... milovao ih sa rozmarinom i tako dobre nigde nisam jela samo kod njega! Naravno ovaj tvoj recept sa kaprima je vrlo interesantan ... mozda cu ga isprobati uskoro ...
... ali veceras ne radim nista vise nego idem u provod! Pa cu i ja malo... bas sam raspolozena za jedan solo tanz na podijumu
Evo tebi jos za slavu dalmatinskih "fora sa mora" ... njam, njam ... kad se setim kako su bile fine sa belim hlebom i bevandom ... dodje mi da odem po njih![]()
Poslednji put uređena JO : 26-11-2009 u 17:51
...gde si bre... Svacice...
...e..ovo skoro da se rimuje...![]()
Patak kako si? Odkud ti u ovo doba?![]()
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas