Haaj narode, gde ste!?
Nema rucka?
Nema programa za danas?
![]()
Haaj narode, gde ste!?
Nema rucka?
Nema programa za danas?
![]()
...pa kad vec nema zena da naprave rucak...evo ja cu...al` svi da jedete...nema hocu necu, to pre svega, vazi za tebe Svabice...i evo jedan od bisera srpske kuhinje SKEMBICI U SAFTU...
skembici.jpg
masta je vaznija od znanja
Мезе за вечерас![]()
... jel to kravlji stomak? Tripice kako Dalmatinci kazu
... paaa ok. nemam nista protiv kasikicu - dve, nije bas moje omiljeno jelo ali mozda bih pojela i kasikicu vise da si ti kuvao i slikao u tvoj lonac
... a ja pozurila da vidim sta je Patak kuvao
a ono slika iz neta
... ipak za pocetak ...
![]()
Poslednji put uređena JO : 15-12-2009 u 00:11
...au, bre devojke, nikako da vam covek ugodi......evo racunajte da sam ih ja pojeo...
...pazi ovamo, nisam ih ja spremio, nisu pohovani i puni su holesterola...al su ukusni nemate pojma...ostavicu malo tebi Plantaze za iskazani entuzijazam, al sad jos i da ih pohujem...pa mislim, stvaarno...
![]()
...a ako me naljutite, jednom cu stvarno sam nesto da spremim...a onda ocekujem Pesmu i JO za stolom...pa onda`za njih, pune tanjire, kao nagradu sto su me ohrabrivale....![]()
Добро, добро....Охладила се кафа, снег, успавали сте се.Ево, још једна, врућа....
![]()
Evo, dobićeš recept
Sastojci
* 1 kg škembeta
* 3 jajeta
* 2 šargarepe
* 1 koren peršuna
* 1 šolja prezli
* 1 šolja brašna
* so, biber
* ulje
Način pripreme
Škembe očistiti i staviti da se kuva sa šargarepom i peršunom. Vodu posoliti i pobiberiti, pa kuvati dok škembe potpuno ne omekša. Kada omekša, izvaditi ga iz vode i iseći na parčad srednje veličine. Svako parče škembeta uvaljati najpre u brašno, zatim u umućena jaja i prezle i pržiti dok ne porumeni sa obe strane.
... eee za ovo stvarno jos nisam cula!
... pa tu se moze i dalje eksperimentirati ... naprimer, skemba punjena sa kuvanom sunkom i sirom, pa pohovano ...Na parce skembe polozis tanku hrisku sira, na sir sunku, na sunku malo senfa, od gore jos jednu parce skembe ... sve na ivici cackalicama pricvrstis, pohujes i ...gotovo ... halas
![]()
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas