Poslednji put uređena JO : 28-10-2010 u 23:53
Vidim tu si, ali cutis ... opet nemas teme za razgovor
Evo postavicu ja neku novu "kreativnu" temu ...hmm ... sutra
... jer, meni nije problem da "bacam pasulj" a posto nisam tako skromna kao ti, da bih se samo kafanicom zadovoljila, tj. posto volim da setam po temama, onda 'ajde da i tebe odvucem, da ne visis samo u kafani, podji sutra samnom, pravi mi drustvo u prostorima, lepsih ambienata
.
...caos devojke.......vidim kafana zatvorena u ovo doba ko` po obicaju...
....tako da mi nocne ptice nemamo so kim ni sampanj popiti
ali evo napisah porukicu i zakacih na vrata, da znate da je bio patak...a ja odo` dalje u nocne zadatke...
![]()
![]()
Dobro jutro...![]()
masta je vaznija od znanja
Sa malim zakašnjenjem, neka ti je srećna slava Sveta Petka - Sveta Mati Paraskeva.
Slavio je dugo godina u zdravlju i veselju.
A za društvo jutarnja kafa
cup_of_coffee__spoon[1]-64597-1-2.jpg
Ili jesi, ili nisi, LAV
Hvala drustvu na cestitkama ! JO,sve su slike s neta {na zalost)...nije mi palo na pamet da slikam kod mene...sad mi je zao zbog toga, cini mi se da je moja sarma bila bolja
od te na slici...
P.S. - 27 oktobra je Sveta Petka,a 19 decembra je Sveti Nikola.Ocekujem tad ovde malo sarmice i svega,svega ovde od tebei ako moze jedan Jack D. makar onaj od 0,5l
... a ja se raspricao....eto,sad se vidi gde prosecan gradjanin Srbije provodi najvise vremena...
![]()
... ups ... cini mi se da sam izgubila kalendar... zar nije vec novembar
?(salim se), ali bez zezanja, stvarno, vec nekoliko puta sam se cudila, zasto na drvecu ima jos zelenog lisca ... ma, uopste, zasto drvece ima jos uvek lisca, sada u novebru
? ... hmmm ... ne znam gde mi se tako zuri kad preskacem mesece
?
... ali sada znam gde je celo vreme Plantaze... kuvala nekome zeceve za Paraskevinu slavu!
![]()
Poslednji put uređena JO : 30-10-2010 u 11:32 Razlog: decembardecembardecembardecembar
... a za rezervu, pod katancem u podrumu ...![]()
![]()
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas
Protivpozarna vrata