ах, да....чинија је сувенир из ових крајева, Коштунићи....молим вратити је са неким пачијим специјалитетом....а специјалитета је много, треба ли их набрајати? Поћи ћу, а ЈО ће наставитиПачији врат, пачији чварци, перје, џигерица, па још пуно тога вреднијег од кокошијег.....
![]()
На ТВ сам гледао неку ББЦ-јеву емисију о храни. По њима, једна од бољих ствари за смањивање масних наслага је да пијемо млеко, јогурт и једемо остале млечне производе уз сваки оброк.
Доказали су да кад уз оброк уносиш млечне производе, калцијум из њих везује масноће из хране и из организма се избацује неколико пута више масноћа него кад једеш без јогурта, мелека, сира....
Ja uvek dodjem kao neko antiprorivan...hocu ereci da ti naucnici nemaju pojma
kad bi bilo tako..nikad ne bih imala ni grama sala,a o holesterolu da ne pricam...ja jednostavno ne umem da jedem ako ne zalivam mlekom ili jogurtom,a tako sam naucila i sinove,mene moja mati i sve u krug...![]()
masta je vaznija od znanja
Нису рекли да се избацује сва маст. Ако се добро сећам бројки, особа чија су г****ца испитивали када је јела без млека, избацивала је 0,5 грама масти. Када је јела са млеком, избацивала је око 2 грама масти.
А уствари је све ствар математике и физике. Ако унесеш више калорија него што потрошиш, тај вишак ће се вероватно негде наталожити као резерва "за зиму".
Један од лепших начина за сагоревање вишка енергије је да децу пошаљеш у школу, мужа узмеш под руку и љубите се сат времена. Сат времена љубљења сагори преко 1500 калорија! http://www.youtube.com/user/psychetr.../2/STNYycvhotY
Evo rucka: kisela riba(heringer)i bareni krompirici ... to je dietno jelo![]()
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas