U originalu postavio/la dzoker doduše mogla bih malo da se odmorim, nešto se osećam suviše umorno.celo prepodne sam bila u kupovini to ponekad zna malo da smori. ....мењала си већ плочице, признај
U originalu postavio/la plantaže Хајде, Џокер, још једну кафицу.... Al duplu
U originalu postavio/la nedy1067 Pa to sam vec odgovorio...izgleda mi da se nisi naspavala Sada sam videla! Znači ništa od provoda na plaži za danas!?
U originalu postavio/la nedy1067 Al duplu Hvala vam oboma,divni ste!
U originalu postavio/la nedy1067 Al duplu .............
U originalu postavio/la plantaže ....мењала си већ плочице, признај Ma da su pločice nego su tepisi u pitanju.Ima više prodavnica, više vrsta, cena,treba to i obići... pločice su ‚‚mala deca‚‚ naspram ovog.
U originalu postavio/la dzoker Sada sam videla! Znači ništa od provoda na plaži za danas!? Ma ne...bas neko sugavo vreme...mozda danas
U originalu postavio/la nedy1067 Ma ne...bas neko sugavo vreme...mozda danas Sada si me na trenutak zabunio sa ovim danas a uvek zaboravim vremensku razliku.Šta ćeš kad imaš posla sa plavušom
U originalu postavio/la dzoker Ma da su pločice nego su tepisi u pitanju.Ima više prodavnica, više vrsta, cena,treba to i obići... pločice su ‚‚mala deca‚‚ naspram ovog. ....дакле, вага одвагала
U originalu postavio/la plantaže ............. Ja ću da probam ovu sa mesecom!Malo mi izgleda veštački ali rizikovaću.
U originalu postavio/la plantaže ....дакле, вага одвагала Ma vage uvek vagaju to im je sudbina!
U originalu postavio/la plantaže ....дакле, вага одвагала ...pa cestitam, Dzokere...nista ne prijavljujes...ili mozda jesi...ne postizem da ispratim ranije prepiske...
U originalu postavio/la dzoker Ma vage uvek vagaju to im je sudbina! Jadne vage
U originalu postavio/la nedy1067 Jadne vage хахаха....за тај хороскопски знак "нема бриге"....неодољиви шармери....никад' нису јадни
U originalu postavio/la plantaže хахаха....за тај хороскопски знак "нема бриге"....неодољиви шармери....никад' нису јадни Mozda...kad vaga kaze jadna...trazi paznju...ili suosjeca sa drugom vagom
Forum Rules
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs SEO Optimizacija sajtova Gift Ideas