Predpostavljam da neki imaju svoj sajt...zanima me gde ga hostuju... ?![]()
Predpostavljam da neki imaju svoj sajt...zanima me gde ga hostuju... ?![]()
Ја имам закупљене сервере код www.theplanet.com. Ако ти је потребан хостинг пошаљи ми поруку.
hvala.....ali imam već hosting kod www.oklop.com ...zanimaju me malo mišljenja ljudi....
За који сајт користиш тај хостинг? Малопре сам гледао и имао је прилично лош одзив, али ко зна...
Poslednji put uređena Dejan : 04-07-2007 u 22:37
Ja hostujem na tdothost.com
postoje brojne tražilice koje imaju bazu besplatnih hostinga, pa ti pretražuješ po karakteristikama koje trebaš (sa PHP, MySQL, sa bar 1000MB i sl).
evo primejra:
http://www.free-webhosts.com/power-search.php
Pozdrav
Ko ima iskustva sa winstartom molim vas objasnite mi kako to ide kod njih
da li su stabilni kakav im je hosting nerazumem se bas tako u to ili za hostbite
licno koristim eunet, mada su strani hostinzi generalno mnogo jeftiniji
Veratnet nije los, imaju dobrih ponuda sali je takodje moje misljenje da su strani povoljniji.
Kao malo iskusniji webmaster mogao bih nesto reci na ovu temu. Verat je kao i vecina nasih provajdera samo muzionica para od naivnih i novopocenih webmstera bez kvaliteta usluge. Oni koji rade u Veratu na mestima administratora znaju da se tu kvalitetni radnici ne zadrzavaju duze od jednog do dva kvartala i onda dodju neki novi klinci da se obucavaju pa onda zamislite kakav je nivo kvaliteta usluge.
U Srbiji Adriahost i donekle Eunet za pare koje traze daju neki kvalitet usluge. Ostali, ako bas imate para za bacanej i zivaca za testiranje samo napred.
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas
Google Oglasi