Пратите ли домаћи фудбал? Судећи по броју гледалаца на утакмицама он је пред изумирањем. Слажете ли се?![]()
Пратите ли домаћи фудбал? Судећи по броју гледалаца на утакмицама он је пред изумирањем. Слажете ли се?![]()
Ja ne pratim nikakav fudbal ni naš ni strani,ali što se tiče našeg mislim da je greška što skauti ne posećuju lokalne livade i gradske terene i tamo izbiraju talentovanu decu, nego se u timove primaju samo deca čiji roditelji mogu da plate klubu kojekakve članarine i ostale harače.Možda bi tek tada naš fudbal malo zaživeo i dobio na kvalitetu.I opet podavljam nije sve u novcu ima nešto i u talentu.
pr za Makedonija. Igraat vo kfalifikacii za kupot na UEFA Rabotnicki - Bolton
site poznavavme poveke fudbaleri na Bolton otkolku nasite.
Da, da... Ali je takođe, prošlog leta Rabotnički ispao već u prvoj kvalifikacionoj rundi za Ligu Šampiona od ''Intera'' iz Bakua. Šta bi tek bilo da je bio milanski ''Inter''.Tog istog ''Intera'' je zatim u drugoj rundi iz daljeg takmičenja izbacio srpski ''Partizan''.
Ne ljuti se čoveče. I to je život.![]()
Poslednji put uređena Boki Simfonija : 26-01-2009 u 22:45
Pravilno postavljena odbrana, siguran je napad.
... Pratim domaći, ali pre svega evropski fudbal, čiji je domaći samo jedan mali deo.
Ako se domaći poslenici fudbala bolje potrude, sigurno je da fudbal u Srbiji neće izumreti, nego će se čak, preporoditi. Izbor Radomira Antića za selektora reprezentacije to najbolje pokazuje.
pratim pogotovo fudbal evrope
i domaci naravno nadam se da ce partizan osvojit titulu
www.evrofudbal.com
Ma ja sam ko luda bez fudbala!Jednostavno ne mogu da dočekam da počne neka utakmica, pogotovo ako je domaći fudbal u pitanju!![]()
Ovo sto se igra na nasim stadionima...se zove fudbal?![]()
Ako zelite da pogledate pravi fudbal kod nas, otidjite na neku utakmicu pionira ili kadeta. Tamo su deca koja vrede ali za koje niko ne mari.Ta deca nece imati sansu da zaigraju za prvi tim, osim ako neko ne stoji iza njih, zato sto od stranaca nemaju mesta.
Gledam samo utakmice domaceg prvenstva, dok za strani se moze reci da pratim iako ne volim da gledam utakmice u kojima ne ucestvuju domaci klubovi
Nova sezona naše najelitnije lige je u toku, odigrano je pet kola i osim novog, dvokružnog sistema takmičenja sa 16 klubova, šta se još zapaža?
''Crvena Zvezda'' polako ali sigurno, ponovo postaje zakon. ''Partizan'' je doživeo bolnu smenu trenera na samom početku sezone, a poraz od ''Tuluza'' u prvom kolu ligaške faze UEFA Lige Evrope na njegovom terenu, samo je još više povećao komplekse. Sve u svemu, vodiće se krajnje neizvesna i grčevita borba ''večitih'' za novi šampionski tron.
U trku za vodeća mesta i plasman u narednu Ligu Evrope (Liga Šampiona će sigurno pripasti jednom od ''večitih''), zasigurno će se umešati ''Vojvodina'', a tu su još i (po mom mišljenju najozbiljniji kandidati), ''Napredak'', ''Borac'' i ''OFK Beograd''.
Pa da vidimo, trka uveliko traje...![]()
![]()
ja ne gledam domaci vec stari fusball
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas
Protivpozarna vrata