Aliexpress WW   Banggood WW
Prikaz rezultata 1 do 2 od ukupno 2

Tema: штрајк таксиста

 1. #1
  Datum priključivanja
  Sep 2007
  Poruka
  10,812

  штрајк таксиста

  Danas štrajk taksista - ne dolazite u centar

  Taksisti traže da se uvođenje fiskalnih kasa prolongira do 2013. godine, da se reši problem „divljaka“ i ukine taksa na luksuz i plin pri registraciji, da pojeftine ekološka goriva, promeni pravilnik o putnim nalozima i propiše minimalna cena usluga...
  Taksisti i autoprevoznici koji u devet sati počinju štrajk, voziće u sporim kolonama do zgrade Vlade u Nemanjinoj, gde će u 10 sati početi protestni skup. Kažu da ni u Beogradu, a ni u 19 gradova u Srbiji neće odustati do ispunjenja zahteva - „nebitno koliko dana će to trajati“.

  BLOKADA - Taksisti će sa četiri lokacije krenuti ka Nemanjinoj u devet ujutru i planiraju da saobraćaj bude zaustavljen na Slaviji, u Bulevaru JNA i Kralja Milana, kao i u svim ulicama u okolini Nemanjine.
  Gradonačelnik Dragan Đilas ocenio sinoć je da je „sramota da neko blokira svoj grad, naročito ako taj živi od svojih sugrađana“.
  - Ko god blokira ulice ne može sa mnom da pregovara - rekao je Đilas, zatraživši od policije da spreči zatvaranje ulica i raskrsnica.
  Đilas se prethodno, zajedno s Beograđanima, vozio autobusom 56, od Zelenog venca do Petlovog brda, kririkujući slabu prohodnost snegom zatrpanih ulica na periferiji.
  Što se tiče taksista, Aleksandar Đukić, pomoćnik direktora Direkcije za javni prevoz, izjavio je za „24 sata“ da se ne zna broj kola koja će izaći na demonstracije i da zato još nisu određeni alternativni pravci.
  - U zavisnosti od situacije, režim saobraćaja i kretanja vozila GSP biće preusmeravan. Građani će informacije uglavnom moći da dobiju od dispečera GSP-a na telefon 2629-019.
  S obzirom da će taksisti oko 10 sati biti ispred Vlade, pretpostavlja se da će širi centar biti slobodan za saobraćaj, mada ni tad neće biti lako da se prođe, jer će i autoprevoznici krenuti u protestnu vožnju podrške.
  Taksisti traže da se uvođenje fiskalnih kasa prolongira do 2013. godine, da se reši problem „divljaka“ i ukine taksa na luksuz i plin pri registraciji, da pojeftine ekološka goriva, promeni pravilnik o putnim nalozima i propiše minimalna cena usluga, odnosno „zabrane popusti“.

  A, radnici Trudbenika blokiraće Terazije
  ŠTRAJK Radnici preduzeća „Trudbenik gradnja", koji već 115 dana protestuju ispred Agencije za privatizaciju, danas će za saobraćaj blokirati Terazije u delu ispred Agencije. Kako se navodi u saopštenju, oni od Agencije traže da prekine ugovor o prodaji tog preduzeća koje je na aukciji prodato u martu prošle godine. Vreme blokade nije saopšteno.

  Kuda će se kretati taksisti
  - Sa parkinga Hale „Pionir": ulicama Zdravka Čelara, Starine Novaka, Beogradskom, Trgom Dimitrija Tucovića do Nemanjine.
  - Od „Slapa“: Autoputem Beograd–Niš, izlaz sa autoputa kod PU „Voždovac", Ustaničkom, Bulevarom oslobođenja, Trgom Dimitrija Tucovića, Nemanjinom.
  - Od Jablaničke: Trgovačkom, Lazarevačkim drumom, Obrenovačkim putem, Radničkom, Bulevarom Vojvode Mišića, Mostarskom petljom, Kneza Miloša do Nemanjine.
  - Sa parkinga Sava centra: Vladimira Popovića, Milentija Popovića, Bulevarom Mihajla Pupina, Brankovim mostom, Brankovom, Prizrenskom, Terazijama, Kralja Milana, Trgom Dimitrija Tucovića do Nemanjine.
  - Autoprevoznici će voziti Dunavskom, ulicom, pa kroz Vojvode Bojovića, Karađorđevom, Savskom, preko Mostarske petlje, autoputem u pravcu Niša, onda u Vladimira Tomanovića, Vojsilava Ilića, Gospodara Vučića, Bulevarom kralja Aleksandra, Batutovom do Dimitrija Tucovića, pa Ruzveltovom, Mije Kovačevića, Bulevarom Despota Stefana i Klaničkim kejom nazad do Dunavske ulice na Dorćolu.

  http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=65578

 2. #2
  Datum priključivanja
  Apr 2013
  Poruka
  30
  Danas svako moze da strajkuje i da se oslobodi obavaza ako ovako nastavimo ode sve...

Pravila ostavljanja poruka

 • Ne možete postaviti novu temu
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • Ne možete urediti svoje poruke
 •  

VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas
Protivpozarna vrata