Za one koji vole pozorište, bilo bi zanimljivo da razmene utiske i informacije o predstavama...
Šta mislite o tome?![]()
Za one koji vole pozorište, bilo bi zanimljivo da razmene utiske i informacije o predstavama...
Šta mislite o tome?![]()
Zaista dugo nisam posećivala ovaj sajt, a ipak, u medjuvremenu, niko nije ništa napisao na ovu temu. Mozda ljude ne zanima pozoriste, a mozda samo ne vole da pisu. Ovih dana sam odgledala dve predstave. Obe su mi se dopale. Svaka na svoj način. Napominjem da ni jedna od njih nije nova. Preporucujem
vam da pogledate "?ine" u JDP i "Ribarske svadje" u Narodnom pozorištu.![]()
samo kad skupim pare za karte pozdrav aleksandra
U sredu, znaci pre tri dana, sam bila u Narodnom pozoristu, davala se odlicna opera Giuseppa Verdia 'Ballo in maschere'. Sledece subote, 15.okt. se daje 'Rigoleto', a 5. novembra ' Seviljski Berberin'.
da...idem.Ovde svi idu u Pozoriste.Mislim na moj grad.To se podrazumeva.Ja sam u poslednje 2 godine vise bila na koncertima,operama.Sada sam bila na novogodisnjem koncertu Vojvodjanske filharmonije u Sinagogi.
Nisam bila na koncertu Vojvodjanske filharmonije, ali sam bila na pijanistickom koncertu Tijane Andrejic, isto u Sinagogi, pred Novu godinu. Inace, njen mentor je svojevremeno bio, dok nije otisao u Ameriku, Kemal Gekic koji je otprilike u isto vreme imao svoj koncert u Sava centru.
Volim beogradska pozorista i redovno gledam njihove gostujuce predstave u NS. U oktobru sam gledala u Beogradskom dramskom pozoristu predstavu Let iznad kukavicijeg gnezda, premijera je bila u vreme Sajma knjiga.
Poslednji put uređena Ljiljaa : 04-01-2006 u 22:24
Вечерас је премијера Шекспировог комада "Триол и Кресида" у СНП-у у Новом Саду. Унапред јој се радујем; купила сам карте за недељу.![]()
Pretpostvljam da je na sceni "Pera Dobrinović" , a na sceni '' Jovan Đorđević" u nedelju je festival Vojvođanske zlatne Ĺľice.![]()
Veceras je pretpremijera, a sutra premijera predstave.U originalu postavio/la Lisa
Zadnji put sam bila u pozoristu pre skoro mesec dana. Bio je pozorisni maraton, gostovala su pozorista iz nekoliko gradova Srbije. Odgledala sam vecinu predstava.
Razlika izmedju pozorisnih predstava od pre desetak godina i danas, je evidentna. U danasnjim predstavama se psuje do iznemoglosti, sto mi bas, bas, para usi. Kultne predstave su teme propasti ljudskog morala, gde jedan od glavnih glumaca 50 puta spomene k...c. E, takvo pozoriste ne volim. Od sada u pozoriste idem samo na koncerte i opere!
Uglavnom jednom nedeljno...
Meni je zaista zao sto nemam vise vremena i prilika da idem u pozoriste...
Najcesce idem u BDP..
Cula sam za ovu novu predstavu u pozoristu na Terazijama, cini mi se, nemojte me drzati za rec, "Maratonci trce pocasni krug", ali su karte rasporodate do proleca![]()
Da...idem u pozoriste redovno,radim tamo kao hostesa...Obozavam pozoriste i planiram da se bavim glumom...u junu konkurisem na akademiju,spremam se vec par meseci...
Btw,iz Sombora sam i onaj ko voli da prati pozorisnu scenu,zna da je Somborsko pozoriste jedno od najboljih![]()
uskoro ce premijera "Lepet mojih plucnih krila"![]()
http://www.npozoristeso.co.yu/
![]()
Премијера на Дан заљубљених. Хвала на информацији NuLe . Леп повод да одем у Сомбор и уживам у врцавој игри Иване Јовановић, којој је Осмех друго име.
Ja idem kad god mi se strefi dobra prilika što znači da idem često.Više volim da idem u pozorište nego u bioskop,u pozorištu postoji neka magija gotovo ne objašnjiva...u bioskop ne idem jer kada gledam neki film volim svu moguću komociju koju u bioskopu ne mogu da mi pruže a to je hrana,pivo i krevet...![]()
VoIP Jeftino telefoniranje sa inostranstvom - www.cent.rs
SEO Optimizacija sajtova
Gift Ideas
Protivpozarna vrata