-
Odbojkaški savez Srbije
Poštovani, želio bih da mi odgovorite, ako je moguće,na moje pitanje. Naime , obzirom da sam maturant Gimnazije, a usput se aktivno bavim odbojkom( igram u MOK "Mladost" Brčko, koji je član premijer lige BiH),želio bih nastaviti školovanje u Srbiji, ali i da se nastavim baviti odbojkom. Zanima me kakvi su uslovi da postanem član nekog odbojkaškog kluba u Srbiji, i da li imam kakva ograničnja obzirom da sam iz BiH Republika Srpska. Pozdrav, Stefan!
-
Stefane,
Ograničenja su sledeća:
Ukoliko si pod ugovorom u klubu treba ti ispisnica, ukoliko nisi - slobodan si igrač.
Dalje, klub u Srbiji u koji želiš da pređeš mora da traži sertifikat za tebe od odbojkaške federacije BIH
(to košta oko 1.000 evra). Zatim, overa sertifikata u evropskoj odbojkaškoj konfederaciji košta 2.000 švajcarskih franaka.
Ovo su uslovi koji moraju da se ispune da bi kao strani igrač mogao da postaneš član nekog kluba u Srbiji.
Klubovi u Srbiji mogu da nastupe sa najviše 2 igrača koji su registrovani preko inostranih sertifikata.
Sportski pozdrav iz UOKPL!
-
Zahvaljujem na iscrpnom odgovoru.Još bi me nešto zanimalo, pa vas molim da mi odgovorite. Naime, u fazi sam dobijanja dvojnog državljanstva8 Republike Srbije i RS BiH). Ako se to povoljno riješi, a nadam se da hoće, da li to mijenja gore navedene uslove. Unaprijed zahvaljujem, Stefan!
-
Zahvaljujem na iscrpnom odgovoru.Još bi me nešto zanimalo, pa vas molim da mi odgovorite. Naime, u fazi sam dobijanja dvojnog državljanstva8 Republike Srbije i RS BiH). Ako se to povoljno riješi, a nadam se da hoće, da li to mijenja gore navedene uslove. Unaprijed zahvaljujem, Stefan!
-
Postovani, da li je veceras bila pripremna utakmica izmedju Odbojkasica reprezentacije Srbije i Makedonije u Rumi i koji je rezultat bio? Pozdrav
Pravila ostavljanja poruka
- Ne možete postaviti novu temu