Pozdrav svima!

Nisam sigurna koliko vas ovdje ima koji se bavite affiliate-om, ali dozvolite mi da kratko predstavim Affiliate mrežu Zetaniche.

Zetaniche je performance mreža koja je orijentisana na tržište Balkana i zemalja okruženja i pruža vam mogućnost da promovišete neke od ekskluzivnih proizvoda kategorijama health, beauty, weight loss, dating.
Pretpostavljam da oni koji rade sa affiliationom znaju da je konkurencija u nekim od HQ zemalja velika i da je tržište na neki način prezasićeno. Zetaniche vam nudi rad sa ekskluzivnim proizvodima u gore pomenutim kategorijama, u zemljama u kojima nema toliko konkurencije, a mogućnost zarade je velika.

Vjerujem da vas interesuju i načini isplate. Isplate se vrše se putem wire, Paxum i Payoneer. Minimalni iznos za isplatu putem wire je 100€, a 50€ za ostale metode isplate. Isplate se vrše mjesečno, polugodišnje i godišnje, ali nudimo i mogućnost sedmičnih i dvosedmičnih isplata za affiliate koji ostvare minimalnu zaradu od 1000€, odnosno 1500€ za taj period.

Takođe jedna od prednosti je account management i podrška na lokalnom jeziku (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Slovenija).

Sve dodatne informacije možete dobiti putem kontakt detalja koji se nalaze na stranici Zetaniche.

Zetaniche se trudi da iskoristi potencijal koje naše tržište ima i da budemo što bolji na tom polju. Svi koji žele da učestvuju u našem razvoju a pritom uvećavaju svoje prihode, više su nego dobrodošli da nam se pridruže.