![]() |
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ima svega i svačega.Postavio sam server na svom kompu i tako.stisni link u mom potpisu pa cepaj muziku...
imam oko 6500 mp3. Poslednji put uređena Interceptor : 20-06-2007 u 02:06 |
|
|
|||
|
|||
|
ma ,ti si car!!! Kad budes dosao,idemo u kafance da se iznapijamo najstrasnije!!!!! Pa nek vozi taxi ko hoce! ...makar bio i taxista...ziveo ti meni batice!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
e tako imamo da popijemo ,imamo muziku ali nema konobarica...
![]() ps da me ne čuje žena,onda če i ona sa nama |
|
|
|||
|
|||
|
ne rece mi,kakva bi to nasa konobarica u ovoj kafani trebalo da bude????
|
|
|
||||
|
||||
|
pa prvo da služi piče,pa zato postoji kafana.A to kako mora da izgleda to prepuštam vama (ja več imam svoju)
|
|
|
|||
|
|||
|
to,da sluzi pice,joj je za sada najveca vrlina,da ne kazem - u opisu posla! Smaranje je ici stalno do frizidera,tako da nam je potrebna gotivna osoba koja ce da donosi pice,a pritom nema stipkanja-mi smo ugledna kafana..!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
E to sam zaboravio da kažem, konobarica ne sme da bude debela!! (dok stigne do stola pivo je mlako)
|
|
|
|||
|
|||
|
a,pa to ne smemo dozvoliti,znaci gotivna jer donosi pice i mrsava jer ce pre da stigne...........pa,od neceg mora da se pocne..........
|
|
|
||||
|
||||
|
dolazim ja mislim krajem meseca u obrenovac,pa onda odmah za bg.Ima da se nađemo pa da odaberemo konobaricu za ovu kafanu ovde.
|
|
|
|||
|
|||
|
dogovoreno,braticu ovde fali cvrsta ruka,nema druge..!!!!!!!!!!!!!!!!! Dogovor je pao!!! Valjda ce i gazda malo da ucestvuje?
|
|
|
|||
|
|||
|
Naravno da ću naći vremena!
Nego gde više vole pivo, u Sloveniji ili Srbiji?
|
||||
|
||||
|
Pa koliko sam dosad primetio u srbiji nekako više volite vino,a ovde više ide pivo ali neki ne štede ni ostala piča.
Pivo i vino je ovde nekako najeftinije ali su žestoka piča mnogo skupa,pre neki dan sam gledao u prodavnici votku trojku za 14€ a pivo je oko 1€. |
|
|
|||
|
|||
|
ma,pivo je moja najveca ljubav!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Sta bi sa ovom kafanom jel nadjoste konobaricu? Jel moze nesto hladno da se dobije?
|
![]() |
| Alati vezani za temu | Pretraži ovu temu |
| Vrste prikaza | |
|
|
Uplata Skype kredita iz Srbije
Agencija za Razvoj Interneta ARIN
Skype Srbija - Neograničeno telefoniranje
Skajp kredit
Opšta bolnica Belmedic
Zavarivanje - Inženjering u zavarivanju