![]() |
|
|
|
|||
|
|||
Волео бих да људи из сваког већег места смисле нешто што би могло да привуче туристе у то место. Тренутно у Србији имамо Гучу и Еxит. Зајечарска гитаријада је нажалост у распаду. Београд и посећују туристи кој крстаре Дунавом и којима не знамо да узмемо новац! Београд има и Беер Фест, који је "отет" од Зрењанина. Ту је и сплаварење Ибром које је "локалног" карактера, а и Ибар је мала река за већу забаву А волео бих да се нађу паметни људи који ће смислити нешто као фестивал бикова у Памплони или фестивал La Tomatina у Буњолу, Валенсији. Та два фестивала имају традицију, али мислим да би и ми могли да смислимо нешто што ће у наредним годинама доводити туристе. Ајде ако сте паметни предлажите!
|
||||
|
||||
|
Ja cu morati nesto da dodam !
Konacno se neko setio da uradi nesto veliko za Smederevo.Bolje receno Smederevo ce ove godine organizovati u Smederevskoj tvrdjavi tacnije u velikom gradu,metal kamp.Dolaze razni bendovi iz sveta,od poznatijih bendova dolaze Judast Prist i Lodri i josh mnogi,ali me mrzi da nabrajam. U maju ove godine ce se odrzati taj metal kamp i trajace 5 dana,a poslednji,odnostno 5i dan je rezervisan za nase domace poznate bendove ! ![]() Ulaznice ce biti naj verovatnije 5000 dinara za svih 5 dana,ocekuje se velika posecenost! Smederevo se priprema za tako nesto...
|
|||
|
|||
|
Нисам знао за Метал камп у Смедереву. Смедеревци треба да избомбардују свет са вестима о том кампу преко MySpace.
|
||||
|
||||
|
Da,trebalo bi !Nego najveca glupost koju je neko mogao da smisli je ta da se karte kupuju u Beogradu,a ne u Smederevu!
Na svu srecu,pa sam svake subote u Beogradu pa mi nece biti problem da kupim karte,ali ne mogu da verujem da su to uradili!Kao da se festivam metal muzike odrzava na Kalemegdanu,a ne u Smederevskoj tvrdjavi ! ![]() Kad si vec Dejana pominjao beer fest,cinimi se da pivara u celaveru svake godine ima njihov festivam piva i taj dan (negde u avgustu) sve je besplatno u tom mestu.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Цвеле промашио си тему!
Један од фестивала који би могли да организујемо је фестивал ватромета. Пронашао сам да фестивал ватромета постоји у Јапану. Али то није препрека да га организујемо у Србији и доводимо туристе. Не би требао да буде везан за одређени дан већ за одређени викенд. Рецимо први пролећни викенд. Београд и Нови Сад су спремни за тако нешто. Али јурите свог председника да га организује баш у вашем месту! Волео бих и када би образложили зашто би било добро да буде организован у вашем месту.
|
||||
|
||||
|
brate mili festival HRANE!!!!!burek,gibanica,šljivovica,kajmak,tulumba ,tufahija,tursija,kobasica,frišnudle,grišnudle rezanci s makom,crno pivo,svetlo pivo,sarma,svinja,supa,čorba,princes krofna,baklava...................
Ima toga dosta................A moze i festival rakije
|
||||
|
||||
|
Pominjao sam festival metal muzike u smederevu koji ce biti ove godine.
Ako nekog zanima nesto vise o tome moze pogledati na ovoj adresi ![]() http://www.castlefestival.org/English/index.php Mozete naruciti karte i putem net-a isporuka je zagarantovana licno sam je isprobao! http://www.castlefestival.org/Serbian/karte.php
...nista nije sveto,sve je bruto i neto... Gde novac ljudima upravlja-tamo gde je zivot bezvredan. Takvo mesto zovu Amerika-to se zove san. Poslednji put uređena Diablo-man : 15-02-2008 u 03:43 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Са фестивалом хране има још један проблем. Не воле сви нашу кухињу. Норвежанину или другим људима са севера не можемо да понудимо месо пошто нису навикли. И фестивал ракије има ману, сви се напију пре него што потроше новац. Али мислим да би било добро да држава обавеже све власнике кафића да морају да имају у понуди најмање 7 врста природне домаће ракије.
Skype dopune Poslednji put uređena Dejan : 15-02-2008 u 10:48 |
|
|
||||
|
||||
|
Ma lako je smisliti neki festival.Samo za to treba para...
U Smederevu ce se odrzati ovaj festival metal muzike a ja se pitam gde ce smestiti tolike bendove da spavaju?Smederevo ima samo 1 privatni hotel i nista vise.Ovo nije grad ovo je rupa najobichnija. Privatni smeshtaj za 5 dana je tesko naci.Za kamp. skoro da i nema mesta. i oni su nashli da org. toliko veliki festival u ovoj rupi,strashno,ali nije ni to lose,bar necu morati da dajem pare za benzin. x)
|
|||
|
|||
|
Само ти се чини да је лако смислити фестивал који може привући пуно људи.
|
||||
|
||||
|
Festivali se odrzavaju samo u Beogradu svaku dobru ideju otmu , a i izgubila se kreativnost u mladim ljudima nije cudo, zatucani smo politikom od strane svih medija. Ja bih licno organizovao festival cokolade , nesto kao u Svajcarskoj, gde bi se pravili cokoladni specijaliteti sa drzavnim simbolima ili simbolima , mesta , regiona...
|
|
|
|||
|
|||
|
Супер идеја! Фестивал чоколаде би био супер. Ја бих сигурно дошао ма где се одржавао.
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() Isto bih tako i ja i ne bih mogao da im garantujem da necu sve da im pojedem. hehehe
|
|||
|
|||
|
Ja sam za
Ma i ja bi na taj festival cokolade samo jos da sacekam da se organizuje u tom slucaju nam stranci i nisu toliko potrebni.
|
![]() |
| Alati vezani za temu | Pretraži ovu temu |
| Vrste prikaza | |
|
|
Uplata Skype kredita iz Srbije
Agencija za Razvoj Interneta ARIN
Skype Srbija - Neograničeno telefoniranje
Skajp kredit
Opšta bolnica Belmedic
Zavarivanje - Inženjering u zavarivanju